eSIM Amerika

Internet in Amerika nodig?

Met een eSIM van GoSim ben je binnen 5 minuten online in Amerika. Onze (prepaid) simkaart geeft je de beste dekking en snelheid op internet in de USA.

Sim kaart Amerika

Met onze simkaart kunt u genieten van een snel internet in Amerika. Gebruik onze eSIM dienst om goedkoop gebruik te maken van internet in USA.

Onze eSIM wordt binnen 5 minuten geleverd door een QR-code die eenvoudig is te installeren.

Prepaid simkaart Amerika

Kies een van onze eSIM Amerika bundels en ontvang een prepaid simkaart om goedkoop en razendsnel 4G/5G internet in Amerika te hebben. Voorkom hoge roamingtarieven en geniet van betaalbaar internet in USA. 

USA simkaart kopen

Met onze Amerikaanse simkaart kunt u genieten van een snelle en stabiele verbinding, waardoor u geen last heeft van bufferen of een trage verbinding. U kunt hiermee dus probleemloos streamen, surfen of downloaden, waardoor u optimaal kunt genieten van het internet in Amerika.

Amerikaanse simkaart in Nederlandse telefoon

Het is mogelijk om een Amerikaanse SIMkaart te gebruiken in een Nederlandse telefoon. De meeste Amerikaanse telefoonproviders bieden speciale internationale roamingpakketten aan die een breed scala aan internationale bestemmingen omvatten, waaronder Nederland.

Wil je gebruik maken van internet in Amerika op je Nederlandse telefoon? Dan is het vaak goedkoper om een (prepaid) eSIM bundel aan te schaffen. Met een QR-code stel je eenvoudig jouw nieuwe e-simkaart in.

Tarieven eSIM Amerika

10

Basis

10GB internet – 1 maand

19

Premium Pass

25GB – 1 maand

30

Onbeperkt pas

5 dagen lang onbeperkt internet