eSIM Europa

Internet in Europa nodig?

Met onze eSIM Europa ben je binnen 5 minuten online en heb je onbeperkt internet in meer dan 32 Europese landen. Kies voor onze prepaid data-bundels of koop onze Unlimited Europa eSIM voor écht onbeperkt internet in Europa.

eSIM in Europa

Met onze simkaart kunt u genieten van een snel internet in Amerika. Gebruik onze eSIM dienst om goedkoop gebruik te maken van internet in USA.

Onze eSIM wordt binnen 5 minuten geleverd door een QR-code die eenvoudig is te installeren.

Prepaid simkaart Europa

Kies een van onze eSIM Europa bundels en ontvang een prepaid simkaart om goedkoop en razendsnel 4G/5G internet in meer dan 32 Europese landen te hebben. Voorkom hoge roamingtarieven en geniet van betaalbaar internet in Europa. 

Unlimited Europa eSIM

Met onze unlimited Euriopa eSIM kunt u genieten van een snelle en stabiele verbinding in meer dan 32 Europese landen. Hierdoor heeft u nooit meer last van een trage verbinding. U kunt hiermee dus probleemloos streamen, surfen of downloaden, waardoor u optimaal kunt genieten van onbeperkt internet in Europa.

Veilig op reis door Europa

Maak geen verbinding meer met (vreemde) gratis Wi-Fi netwerken. Niet meer opzoek naar een lokale sim-kaart. Kies voor een eSIM om op je reis door Europa veilig gebruik te maken van internet.

Gebruik je favoriete apps om via je data-bundel in contact te blijven. Zo gebruik je WhatsApp of iMessage om te bellen of  video-bellen.

Je kunt je lokale simkaart gewoon in je mobiel houden, zodat je ook nog deze oproepen of een SMS kunt ontvangen.

Tarieven eSIM Europa

10

eSIM Europa Basis

10GB internet – 1 maand

19

eSIM Europa Flex

25GB – 1 maand

30

Unlimited Europa eSIM

5 dagen lang onbeperkt internet