24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

shallow focus photo of Statue of Liberty
eSim

Amerika

eSIM Amerika

Op zoek naar internet in Amerika? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Amerika. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel de Verenigde staten van Amerika!

Hoe werkt eSIM voor Amerika?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Amerika: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Amerika.

Internet in Amerika, met eSIM Amerika veilig internet tijdens je reis.

De Verenigde Staten van Amerika is een van de meest populaire bestemmingen voor zowel zakelijke als vakantiereizen. Een van de belangrijkste zorgen van reizigers is een betrouwbare en betaalbare verbinding met het internet. GoSim biedt een oplossing voor dit probleem door betrouwbare en goedkope data- en internetverbindingen te leveren middels eSim.

Met GoSim kunnen reizigers overal in de Verenigde Staten verbinding maken met het internet. Het heeft een uitgebreid netwerk met coverage in alle 50 staten van het land. GoSim biedt ook roamingdiensten in meer dan 200 landen over de hele wereld. Reizigers hebben dus toegang tot het internet in bijna elk land dat ze bezoeken.

Daarnaast is GoSim betaalbaar en eenvoudig te gebruiken. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende doeleinden. Reizigers kunnen kiezen uit pakketten met onbeperkt internet, lokale telefoonnummers, data-only pakketten en meer. Het is ook mogelijk om a la carte diensten te kopen, wat een goede optie is voor gelegenheidsgebruikers.

GoSim maakt het ook gemakkelijk om verbinding te maken met het internet. Het werkt met een eSim, wat betekent dat er geen fysiek simkaartje nodig is. In plaats daarvan wordt de simkaart virtueel ingesteld, waardoor reizigers hun verbinding kunnen opzetten zonder het simkaartje fysiek te verwisselen.

Al met al biedt GoSim een betrouwbare oplossing voor reizigers die een betaalbare en betrouwbare internetverbinding willen in de Verenigde Staten. Reizigers kunnen gemakkelijk verbinding maken met het internet, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten of de kwaliteit van de verbinding.

Amerikaanse simkaart in Nederlandse telefoon

Het is mogelijk om een Amerikaanse SIM–kaart te gebruiken in een Nederlandse telefoon. De meeste Amerikaanse telefoonproviders bieden speciale internationale roaming–pakketten aan die een breed scala aan internationale bestemmingen omvatten, waaronder Nederland.

Wil je gebruik maken van internet in Amerika op je Nederlandse telefoon? Dan is het vaak goedkoper om een (prepaid) eSIM bundel aan te schaffen. Met een QR-code stel je eenvoudig jouw nieuwe e-simkaart in.

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

2 beoordelingen voor Amerika

  1. Eva

    Erg tevreden, besteld op het vliegveld en daar geactiveerd. Bij aankomst was ik meteen online. Erg handig om Google Maps te gebruiken en zo nu en dan wat op te zoeken.

  2. Leroy

    In Nederland gekocht en direct geactiveerd. Wij zijn een maand door Amerika gaan reizen en hebben overal top dekking gehad. Internet was er altijd en zelfs mogelijkheid om een andere provider te kiezen. Iemand die met ons mee was had een simkaart van T-Mobile, die had op bepaalde plekken geen dekking. Met deze Sim ging hij dan over naar AT&T. In een woord top!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder