Tijdelijk 25% korting op alle pakketten!

Goedkoop internet op reis zonder losse simkaart dankzij een eSIM van Go Sim.

Reizen is een van de meest populaire manieren om te genieten en te ontspannen. Maar als je op reis bent, kan het soms moeilijk zijn om verbonden te blijven met het internet om te kunnen communiceren met familie, vrienden en collega’s en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Go Sim heeft een oplossing om je verbonden te houden, zonder dat je een losse simkaart hoeft te kopen. Met onze eSIM abonnementen kun je gemakkelijk en goedkoop internet toegang krijgen tot 125+ landen overal ter wereld.

Het installeren van de eSIM is heel eenvoudig. Allereerst heb je een eSim-apparaat nodig. Daarna kun je de simkaart activeren via de app of QR-code. Nadat je de simkaart hebt geactiveerd, kun je verbinding maken met een van de vele netwerken over de hele wereld.

Go Sim’s eSim-service is een geweldige manier om verbonden te blijven terwijl je reist. Je hoeft geen losse simkaart te kopen en je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. De eSim is ook goedkoop en gemakkelijk te installeren. Als je op reis bent, is het de moeite waard om Go Sim te overwegen om je verbonden te houden.

Direct internet nodig?