eSIM data only

Met een Data Only eSIM van GoSim ben je binnen 5 minuten online. Bestel jouw eSIM Data Only plan, scan de QR-code en maak gebruik van onbeperkt internet op 4G & 5G netwerken.

Het verschil tussen een Data Only simkaart en een Data Only eSIM

Er zijn twee verschillende soorten data only sims: eSIM en fysieke simkaart. Een eSIM is een elektronisch geïntegreerde simkaart die je direct op je telefoon of tablet kunt activeren. Deze eSIM is geïntegreerd in het apparaat en kan dus niet worden vervangen. Het voordeel van eSIM is dat het geen ruimte inneemt en het vereenvoudigt het activeren van een data only sim.

Een fysieke simkaart is een simkaart die je in je apparaat moet plaatsen om toegang te krijgen tot het internet. Dit betekent dat je de simkaart moet verwisselen als je een ander apparaat wilt gebruiken. Het voordeel van een fysieke simkaart is dat deze goedkoper is en makkelijker te vervangen is.

Met een data only sim kun je overal onbeperkt internet gebruiken. Je kunt de simkaart gebruiken om toegang te krijgen tot het internet op je telefoon of tablet en op alle data only sim compatible apparaten. Met een data only sim kun je ook overal waar je bent, toegang krijgen tot het internet. Je kunt overal toegang krijgen tot het internet, zonder dat je een vaste telefoonlijn of een fysieke simkaart nodig hebt.

200GB in Europa

Voor slechts €50,- ontvang je 200 Gigabyte aan supersnel internet, te gebruiken in heel Europa.

bestel nu

Een simkaart voor de hele wereld

Met ons kun je overal ter wereld online zijn met slechts één simkaart. Bovendien is deze simkaart op een prepaidbasis, waardoor je nooit voor onverwachte hoge rekeningen komt te staan.

Zoek je bestemming

Activeer en Go!

Geen verificatie vereist, zoals vaak het geval is bij de aankoop van een simkaart in verschillende landen. Na betaling ben je direct online.

4G/5G verbinding

We selecteren uitsluitend de allerbeste netwerken om te zorgen dat je altijd toegang hebt tot een razendsnelle en veilige verbinding.

Geen censuur

Met onze simkaarten ervaar je overal waar je ook bent volledige vrijheid online.

Online bij Aankomst

Bij ons bestel je de simkaart voor je vertrek, activeer je hem thuis en heb je meteen internet bij aankomst.

Wij staan klaar om je te helpen

Bekijk landen