24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

eSim

Europa

eSIM Europa

Op zoek naar internet in Europa? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Europa. Met onze eSIM Europa ben je binnen 5 minuten online en heb je razendsnel internet in meer dan 32 Europese landen. Kies voor onze prepaid data-bundels voor écht zorgeloos internet in Europa.

Hoe werkt eSIM voor Europa?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Europa: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Europa.

Internet in Europa, met eSIM Europa veilig internet tijdens je reis.

Maak geen verbinding meer met (vreemde) gratis Wi-Fi netwerken. Niet meer opzoek naar een lokale sim-kaart. Kies voor een eSIM om op je reis door Europa veilig gebruik te maken van internet.

Gebruik je favoriete apps om via je data-bundel in contact te blijven. Zo gebruik je WhatsApp of iMessage om te bellen of video-bellen.

Je kunt je lokale simkaart gewoon in je mobiel houden, zodat je ook nog deze oproepen of een SMS kunt ontvangen.

e-SIM Europa

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Europa biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Aantal dagen

30 Dagen, 7 Dagen

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Europa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder