eSIM Data Only

Onbeperkt internet - eSIM Data Only

Met een Data Only eSIM van GoSim ben je binnen 5 minuten online. Bestel jouw eSIM Data Only plan, scan de QR-code en maak gebruik van onbeperkt internet op 4G & 5G netwerken.

Data Only eSIM

Met een eSIM heb je geen fysieke simkaart meer nodig. Wil je gebruik maken van snel onbeperkt internet? Kies dan een van onze eSIM data only producten om goedkoop gebruik te maken van de snelste 4G/5G netwerken ter wereld.

Onze Data Only eSIM wordt binnen 5 minuten geleverd door een QR-code die eenvoudig is te installeren.

Prepaid Data Only eSIM

Kies voor een prepaid Data Only eSIM en betaal een vast bedrag voor je gekozen databundel. Ga je over je datalimiet heen, dan kan je nogsteeds gebruik maken van internet, echter op een lagere snelheid. Voorkom hoge roamingtarieven en geniet van goedkoop snel internet. 

Data only simkaart

Op zoek naar een data only simkaart? Anno 2023 heet dit inmiddels een data only eSIM. Geen fysieke simkaart vervangen, maar eenvoudig een QR-code scannen en je nieuwe internet provider is geactiveerd op je smartphone, tablet of ander eSIM-compatible apparaat.

Onbeperkt internet: het verschil tussen een Data Only simkaart en een Data Only eSIM

Data only sims zijn een manier om onbeperkt internet te gebrijven zonder een telefoonabonnement of een fysieke simkaart. Een data only sim is een simkaart die alleen is ontworpen voor internet, zonder ondersteuning voor voice of sms. Dit betekent dat je alleen toegang hebt tot onbeperkt internet, zonder dat je een vaste telefoonlijn of een fysieke simkaart nodig hebt.

Er zijn twee verschillende soorten data only sims: eSIM en fysieke simkaart. Een eSIM is een elektronisch geïntegreerde simkaart die je direct op je telefoon of tablet kunt activeren. Deze eSIM is geïntegreerd in het apparaat en kan dus niet worden vervangen. Het voordeel van eSIM is dat het geen ruimte inneemt en het vereenvoudigt het activeren van een data only sim.

Een fysieke simkaart is een simkaart die je in je apparaat moet plaatsen om toegang te krijgen tot het internet. Dit betekent dat je de simkaart moet verwisselen als je een ander apparaat wilt gebruiken. Het voordeel van een fysieke simkaart is dat deze goedkoper is en makkelijker te vervangen is.

Met een data only sim kun je overal onbeperkt internet gebruiken. Je kunt de simkaart gebruiken om toegang te krijgen tot het internet op je telefoon of tablet en op alle data only sim compatible apparaten. Met een data only sim kun je ook overal waar je bent, toegang krijgen tot het internet. Je kunt overal toegang krijgen tot het internet, zonder dat je een vaste telefoonlijn of een fysieke simkaart nodig hebt.

eSIM Data Only

12

Basis

10GB internet – 1 maand

19

Premium Pass

25GB – 1 maand

30

Onbeperkt pas

5 dagen lang onbeperkt internet