24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

brown concrete building near body of water during daytime
eSim

België

eSIM België

Op zoek naar goedkoop internet in België? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in België. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel België!

Hoe werkt eSIM voor België?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor België: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in België.

Internet in België, met eSIM België veilig internet tijdens je reis.

Reizen naar België is een geweldige uitstap en er is veel te zien en te doen. Of je nu naar de hoofdstad Brussel gaat om de schitterende bezienswaardigheden te bezichtigen zoals het Atomium, de Grand Place en de Manneken Pis, of naar de stranden aan de Kust om de prachtige zee te bewonderen, het is een uitstap die je niet snel vergeet. Maar als je op reis gaat naar België, wil je er zeker van zijn dat je overal verbonden blijft met je thuisbasis. GoSim biedt voordelige en betrouwbare internetverbinding middels eSim in heel Europa.

GoSim’s eSim biedt de mogelijkheid om met één simkaart verbinding te maken met een breed scala aan netwerken in meerdere landen. Met dit innovatieve systeem hoef je je geen zorgen meer te maken over het aanschaffen van verschillende simkaarten voor elk land dat je bezoekt. In plaats daarvan krijg je met één simkaart toegang tot alle Europese netwerken. Met eSim kun je ook gebruikmaken van roaming, wat betekent dat je op één simkaart kunt overstappen naar het netwerk van het land waar je naartoe reist.

GoSim’s eSim biedt een betrouwbare internetverbinding in België, en je kunt je verbinding op elk moment herstellen als je netwerk onderbroken wordt. Je kunt de beste en voordeligste tarieven krijgen voor mobiele data, bellen en sms-berichten in heel Europa. In plaats van hoge kosten voor roaming, kun je met eSim profiteren van voordelige tarieven voor je internetverbinding.

GoSim biedt de beste eSim-ervaring in het hele Europese gebied. Met hun innovatieve systeem kun je deel uitmaken van een wereldwijd netwerk zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roamingkosten of het vinden van een simkaart in elk land dat je bezoekt. GoSim garandeert een betrouwbare internetverbinding in België.

e-SIM België

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor België biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Aantal dagen

7 Dagen, 30 Dagen

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “België” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder