24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

eSIM China woman riding boat
eSim

China

eSIM China

Op zoek naar internet in China? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in China. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel China!

Hoe werkt eSIM voor China?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor China: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in China.

Internet in China, met eSIM China veilig internet tijdens je reis.

Als je op reis gaat naar China, kun je je best wel afvragen hoe je in contact blijft met de mensen thuis. Een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van een data- en internetverbinding. GoSim biedt hier goedkope en betrouwbare eSims aan.

Met een eSim van GoSim kan je je mobiele verbinding maken in meer dan 100 landen, waaronder China. De eSim wordt direct aan je telefoon geactiveerd zodra je deze bestelt. Dit betekent dat je geen extra simkaart nodig hebt om verbinding te maken met het lokale netwerk. Je hoeft alleen maar de eSim-code in te voeren in je telefoon en je bent klaar om te gaan.

GoSim biedt verschillende pakketten aan, afhankelijk van je behoeften. Er zijn pakketten met een bepaalde hoeveelheid data of er zijn pakketten waarbij je onbeperkte data krijgt. Er is ook een pakket voor alleen bellen, wat je kan gebruiken om te bellen naar Nederland. Daarnaast bieden ze ook lokale nummers aan in China, waarmee je gratis binnen het land kan bellen.

GoSim biedt ook verschillende extra’s, zoals een sms- en voicemail-service, zodat je altijd op de hoogte blijft. Als je dat wilt, kun je ook een speciale roaming-service aanschaffen, waarmee je in het buitenland kan bellen.

In het algemeen biedt GoSim een goede en betrouwbare verbinding in China, waarmee je in contact kunt blijven met de mensen thuis. Je hebt toegang tot data, kunt bellen en sms’en en ook gebruikmaken van speciale roaming-diensten. Kortom, met een eSim van GoSim blijf je verbonden wanneer je op reis bent naar China.

e-SIM China

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor China biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “China” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder