24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

eSim

RĂ©union

eSIM RĂ©union

Op zoek naar internet in RĂ©union? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in RĂ©union. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel RĂ©union!

Hoe werkt eSIM voor RĂ©union?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor RĂ©union: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in RĂ©union.

Internet in RĂ©union, met eSIM RĂ©union veilig internet tijdens je reis.

Als je op reis gaat naar RĂ©union, is het belangrijk dat je een betrouwbare en goedkope data- en internet verbinding hebt. GoSim biedt hierbij de perfecte oplossing door een eSim te leveren, waarmee je wereldwijd kunt reizen.

Met de eSim van GoSim, hoef je geen fysieke simkaart meer mee te nemen op reis. In plaats daarvan kun je een eSim downloaden en activeren voor je mobiele telefoon. GoSim biedt een betaalbare en betrouwbare data- en internetverbinding voor je mobiele telefoon in RĂ©union.

Bovendien is het gebruik van een eSim van GoSim eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen is een eSim downloaden en activeren op je mobiele telefoon. Het activeren is erg eenvoudig, je hoeft alleen maar een korte verificatieprocedure te volgen. Als je deze stappen hebt voltooid, kun je direct gebruik maken van je data- en internetverbinding.

GoSim biedt ook goedkope tarieven voor data- en internetverbinding in Réunion. Je betaalt slechts €0,02 per MB, waardoor je een betaalbare en betrouwbare data- en internetverbinding krijgt. Bovendien kun je kiezen uit verschillende abonnementen en plannen, afhankelijk van de duur van je reis.

Als je op reis gaat naar RĂ©union, is GoSim de perfecte oplossing voor data- en internetverbinding. Met de eSim van GoSim krijg je een betaalbare, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken data- en internetverbinding.

e-SIM RĂ©union

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Réunion biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RĂ©union” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder