24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

people walking beside buildings
eSim

Roemenië

eSIM Roemenië

Op zoek naar internet in Roemenië? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Roemenië. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel Roemenië!

Hoe werkt eSIM voor Roemenië?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Roemenië: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Roemenië.

Internet in Roemenië, met eSIM Roemenië veilig internet tijdens je reis.

Als je op reis gaat naar Roemenië, wil je waarschijnlijk verbonden blijven met familie, vrienden en collega’s. GoSim biedt een goedkope en betrouwbare data- en internetverbinding met behulp van eSim. Het is een eenvoudige manier om overal toegang te krijgen tot mobiele data en internet.

Met GoSim kun je een data- of internetabonnement kopen voor je reis naar Roemenië. Je krijgt een eSim-kaart waarmee je een data- of internetverbinding kunt maken met je mobiele apparaat. Je kunt de eSim-kaart activeren met je mobiele apparaat en je krijgt vervolgens toegang tot een draadloze verbinding.

GoSim biedt verschillende abonnementen aan, afhankelijk van je behoeften. Als je kiest voor een data-abonnement, krijg je toegang tot mobiele data waarmee je kunt browsen, e-mails versturen en chatten. Als je kiest voor een internetabonnement, krijg je toegang tot een draadloos netwerk waarmee je kunt browsen, e-mails versturen, chatten en andere online activiteiten uitvoeren.

GoSim is een betrouwbare provider met een sterke dekking in Roemenië. De tarieven zijn zeer concurrerend en je krijgt een betrouwbare, snelle en veilige verbinding. Als je op reis gaat naar Roemenië, is GoSim een goede keuze voor een betrouwbare data- en internetverbinding.

e-SIM Roemenië

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Roemenië biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Aantal dagen

7 Dagen, 30 Dagen

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roemenië” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder