24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

three elephants walking on grass field during day
eSim

Tanzania

eSIM Tanzania

Op zoek naar internet in Tanzania? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Tanzania. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel Tanzania!

Hoe werkt eSIM voor Tanzania?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Tanzania: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Tanzania.

Internet in Tanzania, met eSIM Tanzania veilig internet tijdens je reis.

Reizen naar Tanzania kan een avontuur zijn voor iedereen. Het is een land met een rijke cultuur, een prachtig landschap en vele verschillende mensen. Maar reizen naar Tanzania brengt ook veel risico’s met zich mee, vooral als het gaat om verbinding met de buitenwereld. Gelukkig biedt GoSim een goede en betrouwbare data- en internetverbinding voor reizigers.

Met GoSim kunnen reizigers in Tanzania genieten van beveiligde en betrouwbare data- en internetverbinding. GoSim biedt een eSIM-verbinding, waardoor reizigers hun mobiele apparaat kunnen gebruiken zonder dat zij een fysieke simkaart nodig hebben. De eSIM-verbinding is ook heel goedkoop. Het biedt een goede dekking en het netwerk is stabiel. Hierdoor kunnen reizigers er zeker van zijn dat ze verbonden blijven met hun familie thuis en hun collega’s terwijl ze in Tanzania zijn.

GoSim biedt ook verschillende plannen voor internetverbinding, waaronder een data-only plan met 4G mobiel internet. Dit plan is zeer betaalbaar en maakt het mogelijk om te surfen, e-mails te versturen en te videobellen tijdens het reizen. Met GoSim kunnen reizigers ook profiteren van speciale aanbiedingen zoals internationale roaming, waarmee ze hun data- en internetverbinding in meerdere landen kunnen gebruiken.

GoSim biedt dus een goede en betaalbare oplossing voor het verkrijgen van data- en internetverbinding tijdens het reizen in Tanzania. Reizigers kunnen met GoSim genieten van verbinding met de buitenwereld zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten of de betrouwbaarheid van het netwerk. GoSim biedt een veilige, betrouwbare en goedkope verbinding die reizigers de mogelijkheid biedt om verbonden te blijven met hun familie thuis en hun collega’s terwijl ze in Tanzania zijn.

e-SIM Tanzania

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Tanzania biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tanzania” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder