24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

bird's eye view photography of mountain
eSim

Vietnam

eSIM Vietnam

Op zoek naar internet in Vietnam? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Vietnam. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel Vietnam!

Hoe werkt eSIM voor Vietnam?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Vietnam: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Vietnam.

Internet in Vietnam, met eSIM Vietnam veilig internet tijdens je reis.

Als je van plan bent om naar Vietnam te reizen, dan is GoSim een uitstekende keuze voor betrouwbare data- en internetverbinding. GoSim biedt goedkope en betrouwbare data- en internetverbindingen aan met behulp van een eSIM. Een eSIM is een virtuele SIM-kaart die direct in je telefoon is ingebouwd en je toegang geeft tot data- en internetverbinding. GoSim biedt eSIM-abonnementen aan met een breed scala aan mogelijke dataverbruikplannen, waaronder dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse opties.

Met GoSim hoef je geen fysieke SIM-kaart meer te kopen en kun je direct toegang krijgen tot data- en internetverbinding. Er is geen extra apparatuur of software nodig om verbinding te maken, wat het reizen naar Vietnam veel gemakkelijker maakt. GoSim wordt ondersteund door een uitgebreide klantenondersteuning die je direct kunt bereiken via e-mail, telefoon of online chat.

GoSim biedt ook een aantal speciale voordelen als je naar Vietnam reist. Ten eerste bieden ze een aantal gratis extra’s, zoals een gratis roaming-abonnement in veel landen. Bovendien kun je met GoSim gebruikmaken van een gespecialiseerde roaming-service, waardoor je toegang krijgt tot meer betaalbare roamingtarieven.

Met GoSim kun je ook gebruikmaken van een aantal speciale functies, zoals een wereldwijde internetbundel, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 50 landen over de hele wereld. Deze bundel biedt meteen toegang tot high speed dataverbindingen, waardoor je op reis in Vietnam gemakkelijk toegang krijgt tot data- en internetverbindingen.

Als je op reis gaat naar Vietnam, dan is GoSim een geweldige keuze voor betrouwbare data- en internetverbinding. Je krijgt toegang tot een breed scala aan voordelen, zoals gratis roaming-abonnementen, gespecialiseerde roaming-services en wereldwijde internetbundels. Met GoSim kun je gemakkelijk verbinding maken en direct toegang krijgen tot data- en internetverbindingen.

e-SIM Vietnam

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Vietnam biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Aantal dagen

7 Dagen, 30 Dagen

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vietnam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder