24/7 bereikbaar via Whatsapp +31854016547

aerial photography of houses near mountains at daytime
eSim

Zwitserland

eSIM Zwitserland

Op zoek naar internet in Zwitserland? GoSim biedt betrouwbare en veilige data en internetverbindingen middels eSIM in Zwitserland. Onze eSim-diensten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken internetoplossing, zonder zich zorgen te maken over het kopen van losse simkaarten. Krijg direct toegang tot het 4G/5G-netwerk in heel Zwitserland!

Hoe werkt eSIM voor Zwitserland?

1. Kies jouw eSIM bundel: Bekijk ons aanbod aan e-SIM abonnementen en eSIM data bundels en kies je gewenste product.
2. Installeer jouw eSIM voor Zwitserland: Scan de QR-code met je camera en installeer automatisch jouw nieuwe e-SIM provider.
3. Activeer & Go! Activeer jouw eSIM en ervaar de snelheid van onze 4G/5G e-SIM in Zwitserland.

Internet in Zwitserland, met eSIM Zwitserland veilig internet tijdens je reis.

Als je op reis gaat naar Zwitserland, wil je dat je verbonden blijft met je familie, vrienden en werk. Maar het kopen van een lokale SIM-kaart en het instellen van de mogelijke roamingkosten met je provider thuis kan een gedoe zijn. Gelukkig is er GoSim, die kwalitatief hoogwaardige eSIM-oplossingen biedt waarmee je betrouwbaar en betaalbaar gebruik kunt maken van data- en internetverbindingen in Zwitserland.

GoSim biedt eSIM-oplossingen aan voor Zwitserland, waarmee je direct verbinding kunt maken met mobiele data, datakosten kunt besparen en direct naar de lokale zenders kunt schakelen. Bovendien is de eSIM-oplossing van GoSim gemakkelijk te installeren, waardoor je direct verbinding kunt maken met het lokale netwerk.

Met GoSim kun je ook een databundel kiezen die het beste bij je behoeften past, waardoor je geen geld hoeft te verspillen aan roamingkosten. Bovendien biedt GoSim ook pre-paid-oplossingen, waardoor je alleen betalingen hoeft te doen voor het dataverbruik dat je daadwerkelijk gebruikt.

GoSim is een veilige en betrouwbare manier om verbinding te maken met het mobiele netwerk in Zwitserland. Met GoSim kun je gerust reizen, wetende dat je altijd verbonden bent met de rest van de wereld.

e-SIM Zwitserland

Een e-SIM is een digitale SIM-kaart die in de nieuwere telefoons is ingebouwd. Het kopen van een eSIM voor Zwitserland biedt verschillende voordelen, waaronder gemak en flexibiliteit. Met een eSIM kunt u uw telefoonabonnement activeren zonder een fysieke SIM-kaart te gebruiken, wat vooral handig is voor reizigers naar het buitenland of service in meerdere landen willen ontvangen. Bovendien bieden onze eSIM-producten scherpe tarieven en pakketten in vergelijking met traditionele aanbieders, wat u mogelijk geld kan besparen op uw telefoonabonnement. Ten slotte is het gebruik van een eSIM milieuvriendelijk, omdat het geen fysieke SIM-kaart nodig heeft, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Data

1GB, 3GB, 5GB, 10GB, 20GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwitserland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt GoSIM?

Stap 1

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM.

Check devices >

Stap 2

Kies je bundel voor je aankomende bestemming

Stap 3

Koop de bundel en scan de QR code die je per mail ontvangt.

Stap 4

Geniet van goedkoop en zorgeloos data in het buitenland.

eSIM voordelen

Direct Geleverd

Na bestelling ontvang je direct een QR code om de esim in je telefoon te installeren. Je hebt dus zonder gedoe meteen toegang tot super snel internet!

4G/5G verbindingen

Wij maken alleen maar gebruik van de beste netwerken in elk land. Je bent dus verzekerd van een super snelle verbinding.

Volledig afgeschermd

Met onze simkaarten geen ongemakkelijk process van registratie in verschillende landen. Je meld je bij ons aan en krijgt van ons een simkaart.

Vragen?
Onze medewerkers helpen je graag verder