Global Data

Met een Global Data eSIM van GoSim geniet je van naadloze connectiviteit overal ter wereld. Activeer je eSIM binnen enkele minuten door eenvoudig de QR-code te scannen. Ervaar onbeperkte toegang tot snel 4G & 5G internet en blijf moeiteloos verbonden tijdens al je reizen.

Waarom kiezen voor een Global Data eSIM van GoSIM

In de wereld van vandaag is connectiviteit belangrijker dan ooit tevoren. Of je nu een frequente reiziger bent, een digitale nomade, of simpelweg iemand die altijd online wil zijn, de juiste dataoplossing kan je leven aanzienlijk gemakkelijker maken. Hier introduceer ik de Global Data eSIM van GoSim, een game-changer voor iedereen die betrouwbare en betaalbare wereldwijde internettoegang nodig heeft.

Voor luchtvaartpersoneel

Luchtvaartpersoneel, zoals piloten en stewards, vliegen voortdurend de wereld rond. Voor hen is constante en betrouwbare connectiviteit essentieel, zowel voor werk als persoonlijk gebruik. De Global Data eSIM van GoSim biedt een perfecte oplossing, met moeiteloze toegang tot 4G en 5G netwerken in honderden landen. Dit elimineert de noodzaak voor meerdere SIM-kaarten of dure roamingkosten. Met een eenvoudige scan van een QR-code is het luchtvaartpersoneel snel online, verbonden en klaar om overal efficiënt te communiceren. Dit maakt de Global Data eSIM een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen in de luchtvaartindustrie.

Zakelijke reizigers

Voor zakelijke reizigers die vaak de wereld over reizen, is niet alleen snelle maar ook veilige connectiviteit essentieel om productief en bereikbaar te blijven. De Global Data eSIM van GoSim biedt een uitstekende oplossing met onmiddellijke toegang tot 4G en 5G netwerken wereldwijd. Bovendien garandeert GoSim de veiligheid van je data met een geavanceerde dubbele laag VPN/Proxy, waardoor je gegevens altijd 100% beveiligd zijn bij het surfen op het internet. Dit is vooral cruciaal in landen met strenge overheidsrestricties op internet. Dankzij GoSim kunnen zakelijke reizigers zonder zorgen westerse websites openen, zelfs in landen waar dit normaal niet mogelijk is. De eSIM is snel en eenvoudig te activeren door een QR-code te scannen, wat zorgt voor naadloze en veilige internettoegang voor professionals die over de hele wereld reizen.

Geinteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent in een op maat gemaakte eSIM-oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften, staan we bij GoSim klaar om u te helpen. We begrijpen dat elke zakelijke reiziger unieke vereisten heeft, en daarom bieden we de mogelijkheid om een custom eSIM te ontwerpen die specifiek aan uw specifieke behoeften voldoet. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken of een live chat starten via onze website. Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen met een persoonlijke service, van het bespreken van uw wensen tot de uiteindelijke activatie van uw eSIM. Neem contact met ons op en ervaar hoe eenvoudig en veilig wereldwijde connectiviteit kan zijn met een op maat gemaakte GoSim eSIM.

Een simkaart voor de hele wereld

Met ons kun je overal ter wereld online zijn met slechts één simkaart. Bovendien is deze simkaart op een prepaidbasis, waardoor je nooit voor onverwachte hoge rekeningen komt te staan.

Zoek je bestemming

Activeer en Go!

Geen verificatie vereist, zoals vaak het geval is bij de aankoop van een simkaart in verschillende landen. Na betaling ben je direct online.

4G/5G verbinding

We selecteren uitsluitend de allerbeste netwerken om te zorgen dat je altijd toegang hebt tot een razendsnelle en veilige verbinding.

Geen censuur

Met onze simkaarten ervaar je overal waar je ook bent volledige vrijheid online.

Online bij Aankomst

Bij ons bestel je de simkaart voor je vertrek, activeer je hem thuis en heb je meteen internet bij aankomst.

Wij staan klaar om je te helpen

Bekijk landen